Hülkenberg: Overrasket men glad

Nico Hülkenberg er afløser for Sergio Perez igen i denne weekend - Han takkede Racing Point for tilliden ved at sætte tredjehurtigste tid i dagens kvalifikation. Et resultat han ikke selv havde regnet med...

Nico Hülkenberg treer i kvalifikationen . Copyright BWT Racing Point

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 8/8 2020 klokken 17:08

Sergio Perez blev i sidste øjeblik testet positiv for covid-19 igen op til denne weekend, og måtte derfor blive i selv-isolation. Derfor er det igen Nico Hülkenberg der sidder i BWT Racing Point raceren i denne weekend.

Efter kvalifikationen var Nico Hülkenberg meget tilfreds med resultatet.

"Jeg gjorde det svært for mig selv i Q2 og var bange for at jeg havde lavet en skade på raceren. Men i Q3 var det bare fuld fart frem og jeg gav den bare alt hvad jeg havde. En smule overrasket, hvis jeg skal være ærlig, over at stå hér (til top-3 pressekonference, red.), men naturligvis med et kæmpe smil på læben"

Herefter pegede Hülkenberg på sit ansigt hvor man ikke kunne se smilet pga det obligatoriske mundbind.

Nico Hülkenberg treer i kvalifikationen til 70 års jubilæums GP på SilverstoneNico Hülkenberg treer i kvalifikationen til 70 års jubilæums GP på Silverstone
Copyright BWT Racing Point


Hülkenberg mistede sit F1 sæde efter 2019-sæsonen og er dermed ikke 100% i træning til de lynhurtige Formel 1-racere. Dette blev han også spurgt til: "Det kommer helt sikker til at gøre ondt i morgen og jeg ville gerne have haft erfaringen fra sidste weekend (hvor raceren ikke nåede til start, red.) med bevægelserne i starten og det hele."

Bottas starter på pole position i morgen, lige foran Lewis Hamilton der blev 2er.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 70 års Jubilæums GP - Kvalifikationen LIVE: Bottas Forlader Vettel Ferrari før tid? »