Hartley lykkelig for sjetteplads

Brendon Hartley ligner en mand der er på vej ud af Formel 1. Han har kun ét point på kontoen og der er ikke mange teams tilbage at søge mod. Men i dag viste han format da han - som debutant - satte sjette bedste tid på Suzuka.

Japans Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 6/10 2018 klokken 17:10

New Zealænderen indrømmede at de sidste seks måneder har været svære men han mener selv at han er blevet bedre og bedre, uden at få chancen for at vise det: "Ærlig talt - det føltes suverænt (6.pladsen, red.). Det var en meget følelsesladet ind-omgang, hvilket ikke normalt ligger til mig, men det var bare kulminationen af de sidste seks måneder...".

Hartley mener mest at det har været en blanding af sort uheld og forkerte strategier som har kostet ham de placeringer som han ellers har haft potentialet til med Toro Rosso raceren: "...strategien har ikke altid været til min fordel, hvis jeg er havnet bag en langsommere bil eller hvis jeg har misset pladsen til Pierre [Gasly] med en halv tiendedel eller en tiendedel"

I morgen handler det om for begge Toro Rosso racere om at stå for presset bagfra, hvilket Harley også er klar over. Hartley udtaler at det primært handler om at holde sig ude af problemer på første omgang, hvor han flere gange har været uheldig.


Suzuka er Hondas hjemmebane, så en god placering er vigtig for Toro Rosso, der p.t. er eneste Honda-team i feltet.

Japans Grand Prix 2018. Scuderia Toro Rosso. Japanske fansJapans Grand Prix 2018. Scuderia Toro Rosso. Japanske fans
Copyright Red Bull Contentpool

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP: Kvalifikationen LIVE. Pole til Hamilton Japans GP: Løbet LIVE »