Grosjean bekymret

Rich Energy Haas-kører, Romain Grosjean, har fået en bedre start på 2019-sæsonen, end den han fik i 2018. Men der er ingen point på franskmandens konto endnu og han er bekymret for holdet, inden løbet i Baku.

Kinas Grand Prix 2019 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/4 2019 klokken 10:04

I 2018 startede Romain Grosjean med at udgå af de første mange løb, med flere voldsomme uheld, mens Kevin Magnussen, i den anden Haas-racer, gik fra den ene succes til den anden.

I år har Grosjean fortsat ingen point, mens Magnussen har scoret lidt, uden dog at være i nærheden af den succes, som han havde i sidste sæson.

Mens det var Grosjean der var problemet i 2018, ser det ud til at være bilen i 2019.

Rich Energy Haas-raceren, er blevet hurtig på en enkelt omgang, hvilket har sendt dem frem til gode startplaceringer, men når løbet bliver skudt igang, falder det hele fra hinanden, hvilket bekymrer Grosjean.

"Mens vi har godt greb i kvalifikationen, så ser det ud til at forsvinde helt for os, når vi kører løb," kom det fra Grosjean forud for løbet i Baku.

"Vi har endnu ikke fundet ud af, hvorfor det sker, selvom vi ved hvor vi skal kigge."

"Vi vil få det løst, men jeg er bange for at det vil tage noget tid," sluttede han.

Tidligere har holdet kæmpet med at kvalificere sig godt nok, mens de har haft en rimelig god løbsbil. Nu er det modsat, hvilket er udfordrende, men ikke umuligt at få løst, for det lille hold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Skeletterne i Williams-skabet Gasly overkører bilen »