Formel 1 skal styres af en diktator

Den afsatte leder af Formel 1, Bernie Ecclestone, siger i et interview med Sonntagsblick, at de nye ejere ikke har formået at komme med noget nyt og at de leder Formel 1 alt for blidt.

Sebastian Vettel og Bernie Ecclestone . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/12 2017 klokken 09:12

"Hvis Formel 1 skal fungere godt, skal det styres diktatorisk. Demokrati har intet at gøre i Formel 1," udtalte den tidligere overchef for Formel 1, Berniel Ecclestone, til det tyske blad Sonntagsblick.

Der er ingen der er i tvivl om, at det var den måde han drev Formel 1 på, men om det er den eneste måde, er der nok noget mere tvivl om.

Ecclestone, der mistede sin post som chef for det hele forud for denne sæson hvor Liberty Media overtog ledelsen efter opkøbet i 2016, viste også, at han er en bitter gammel mand.

Den nu 87-årige Ecclestone udtalte, at han ikke mente at de nye ejere havde opnået noget som helst seriøst, hvilket han mener er fordi de søger kompromisser konstant.

Kritikken af hans gamle sport stoppede dog ikke ved Liberty. Også Ferrari fik en over snuden.

"At Ferrari truer med at stoppe hvis ikke de får deres vilje, er ikke noget nyt."

"Hvis ikke de vinder, går de i panik og forlanger nye regler."

"Max Mosley (tidligere FIA-præsident red.) og jeg, kunne lave en lang liste over alle de gange de har sagt de vil stoppe, og hvorfor, men de vil til enhver tid benægte det," sluttede den lidt bitre gamle mand Bernie Ecclestone.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ericsson forsvarer dårlige resultater Williams udskyder beslutningen »