Force India stopper den interne duel

Force India ligger p.t. nummer fire i konstruktørernes VM. Hvis teamets kørere fortsætter med at køre ind i hinanden, så frygter teamet at denne plads tabes til Williams. Derfor giver Force India nu en meget direkte ordre.

Australiens Grand Prix 2017 - Force India i pink fredag . Copyright Force Inda

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 29/8 2017 klokken 14:08

Indtil videre har Force India kørerne, Esteban Ocon og Sergio Perez haft frie rammer til at køre ræs mod hinanden, men nu udtaler Force Indias COO (Chief Of Operations, red.), Otmar Szafnauer, at dette er slut nu: “Vi har ladet dem køre ræs indtil nu og hvis de ikke kan gøre dette på en måde så det gavner teamet, så får de ikke længere lov til dette”.

Force India ligger p.t. nummer fire i konstruktørernes mesterskab med 103 point. Dette giver teamet et forspring på hele 58 point til Williams. Inden sammenstødet på omgang 29, lå kørerne på hhv. 10. og 11. pladsen og Massa på 9. pladsen var indenfor rækkevidde.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Force India
Copyright Force Inda


Ocon og Perez har efterfølgende begge langet ud efter hinanden og understreget at den andens handlinger har kostet teamet point.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renault siger nej-tak til Alonso McLaren vil skilles »