F1 starter samarbejde med verdenskendt auktionshus

Klassiske Formel 1-biler står højt på ønskelisten hos mange fans af motorsportens kongeklasse. Et nyt samarbejde med et af verdens førende auktionshuse åbner nye muligheder.

Alfa Romeo GP Tipo 158 . Copyright Alfa Romeo

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/3 2019 klokken 19:03

Hvor mange Formel 1-fans, og fans af motorsport i bred almindelighed, har ikke elsket at se på og ikke mindst ikke røre ved motorsportens klassikere. Det være sig John Nielsens ’Silk Cut’ XJR-12 Le Mans-vinder fra 1990 ellers verdens dyreste sportsvogn og vinder af næsten 300 racerløb, 1962-versionen af Ferrari 250 GTO, som kun er bygget i 36 eksemplarer.

Brabham Alfa Romeo BT45BHvad med at byde på en skønhed som denne Brabham Alfa Romeo BT45B
Copyright Alfa Romeo


Ejerne af Formel 1, Liberty Media, har i en pressemeddelelse oplyst, at de nu indleder et langsigtet samarbejde med et af verdens største auktionshuse, RM Sotheby’s, om præsentation og salg af specielle racerbiler og tilbehør til disse.

Alfa Romeo SportsvognEller denne Alfa Romeo 33/2 Coupè Speciale
Copyright Alfa Romeo


Samarbejdet indledes i forbindelse med sæsonens sidste løb på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi, hvor parterne præsenterer en samling af usædvanlige racerbiler, de såkaldte ’single seaters’, samt biler med en historisk forbindelse til motorsport, herunder specielt håndplukkede biler og ’super cars’.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP: 2. fri træning. Vettel tager over Bahrains GP: Kvalifikationen LIVE »