Ericsson roser Magnussen

Mens Marcus Ericsson kørte i Formel 1, var der altid god respekt mellem ham og Kevin Magnussen, selvom der ofte blev gået til den og kørt meget tæt. Det roser svenskeren Kevin for, og fortsætter...

Marcus Ericsson . Copyright Caterham F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/11 2020 klokken 16:11

Marcus Ericsson havde en hård tid i Formel 1, som han kom til som et af de helt store talenter, der havde vundet alt på sin vej mod toppen.

Men efter at være blevet placeret i en ringe racer, der var overvægtig, allerede inden den store svensker satte sig ned i den, måtte han erkende at han ikke kunne formå at vise sig godt nok frem, til at blive hentet til et af de store hold. En skæbne Kevin ser ud til at dele med ham.

Caterham holdet, han startede på, var det absolutte bundhold og da de røg ud efter en konkurs, gjorde skiftet til Sauber, ikke situationen bedre for Ericsson, der dog i sin sidste sæson for det der så hed Alfa Romeo Sauber, fik nogle ganske fine resultater.

Men Ericsson mener at hans skifte til Indy Car efterfølgende, har været det helt rigtige for ham og han anbefaler at Kevin Magnussen gør det samme.

"!I Indy Car er der ikke den store forskel på bilerne, så her er det køreren der gør den store forskel," kom det fra ham.

"Samtidig er dommerne ikke så begrænsende, hvilket tilgodeser de lidt mere aggressive kørere som Kevin."

"Kevin var hård at kører mod i Formel 1, men aldrig for hård," tilføjede han.

Han oplyser, at Kevin og ham talte meget sammen, da han var i Formel 1, men at de ikke rigtigt har talt siden hans skifte til Indy Car.

"Jeg vil klart hjælpe ham det jeg kan, hvis han spørger mig om råd, hvilket han ikke har gjort endnu," sluttede den sympatiske svensker.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin: Schumacher vil være fantastisk for Haas HAAS vil have point i Bahrain »