Ericsson: Jeg bliver bedre og bedre

Trods 0 point på bogen mener Alfa Romeo Sauber F1s Marcus Ericsson, at han bliver bedre og bedre. En af årsagerne er den netop fyrede teamkammerat, Pascal Wehrlein.

Ericssons garage . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/1 2018 klokken 11:01

Selv om Marcus Ericsson blev distanceret af Kamui Kobayashi i tiden hos Caterham og siden af Mercedes-protegéen Pascal Wehrlein hos Sauber, mener svenskeren, at han bliver bedre og bedre.

”Jeg føler, at jeg bliver bedre og bedre som kører,” udtaler Ericsson til Motorsport.com.

”Mit første år med Kamui (Kobayashi, red.) var virkelig hårdt, for han havde en masse erfaring og var en virkelig god kører.”

”Men jeg synes også, at Pascal er en super talentfuld kører. Med al hypen omkring ham som Mercedes’ juniorkører har det været virkelig godt for mig at have ham som teamkammerat og bruge ham som målestok.”

Marcus Ericsson følger Pascal Wehrlein. Bahrains Grand Prix 2017.
Copyright Sauber F1


At Wehrlein i 2017 scorede 5 point og Ericsson 0, viser ikke det reelle billede af styrkeforholdet, mener svenskeren.

”Hvis du ser på statistikken i år, hvis du tager gennemsnittet mellem teamkammerater, var vi dem, der lå tættest på gridden. Det mener jeg har været godt for mig,” siger Ericsson.

Ifølge svenskeren var han Wehrlein overlegen og mener, at han ”udkonkurrerede Pascal det meste af tiden”, specielt i den sidste del af sæsonen.

Det var forventet, at Marcus Ericsson ville få sparket efter den netop afsluttede sæson, men i december måned præsenterede Alfa Romeo Sauber F1 sine kørere, hvor det også blev afsløret, at svenskeren bliver i teamet og i 2018 kommer til at danne par med F2-mesteren Charles Leclerc.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Villenueve langer ud efter Stroll Formel 1 på Nürburgring i 2019? »