Er F1 tilsalg igen?

Der går rygter om, at Liberty Media, der købte rettighederne til Formel 1 i 2016, overvejer at sælge rettighederne igen, eller i det mindste en del af dem. Den eventuelle køber, kender vi!

Chase Carey og Bernie Ecclestone . Copyright Telegraph

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/1 2019 klokken 09:01

Gode gamle Bernie Ecclestone, der var ejer af de kommercielle rettigheder til Formel 1, indtil 2016, kan være på vej tilbage.

Der florere rygter om, at Liberty Media overvejer at sælge Formel 1 rettighederne igen og at Bernie Ecclestone, der efterhånden er rundet 88 år, skulle være klar til at købe dem tilbage.

Den gamle og meget snu forretningsmand, skulle tilmed have mulighed for at generhverve rettighederne til en brøkdel af det han fik for det, da han solgte.

"De har ikke gjort noget godt for udviklingen af sporten," udtaler Ecclestone i forbindelse med et interview, hvor han bliver spurgt ind til om han er på vej tilbage til Formel 1.

Fans af Formel 1, har dog et andet syn på udviklingen af sporten. Her er synspunktet, at Liberty Media har gjort sporten mere nutidig, samtidig med at den er blevet mere tilgængelig.

Om rygtet om et eventuelt salg er rigtigt, må tiden vise.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rosberg: Forbrændingsmotoren er færdig i Formel 1! Alonso vender tilbage »