Alonso vender tilbage

I weekenden vandt Fernando Alonso, 24 timers løbet på Daytona. Men det betyder ikke, at han nu er endegyldigt færdig med Formel 1. "Jeg forventer at komme tilbage i år!"

Fernando Alonso til Australiens Grand Prix 2017 - Løbsbilleder fra McLaren Honda . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/1 2019 klokken 09:01

Fernando Alonso vandt i weekenden, årets første 24 timers løb, der blev afviklet på den amerikanske Daytona bane.

Men selvom han siger, at han har haft meget mere at lave i år, end han han havde da han kørte Formel 1, udelukker han langt fra, at han ikke vil være at finde i Formel 1 paddocken igen i år.

"Når folk spørger mig, hvordan livet er væk fra Formel 1, svarer jeg, at jeg måske kommer tilbage i paddocken, for at slappe lidt af," kom det fra den glade spanier, der kun stoppede i Formel 1, fordi han ikke kunne sikre sig et sæde i en bil, der kunne vinde løb.

Sejren i Daytona kom i hus før tid, da løbet endte med at blive afblæst før tid, som følge af voldsom regn.

Da løbet, i første omgang, fik rødt flag, havde Alonso lige overtaget førringen, efter sublim kørsel under de meget vanskelige forhold.

Alonso vil senere i år, stille til start i 24 timers løbet på Le Mans, hvor han er regerende mester og så vil han også gøre et nyt forsøg, på at vinde Indy 500 og således sikre sig en plads blandt de helt store navne, med Formel 1 msterskab, Le Mans sejr og Indy 500 sejr.