Det er let at kopiere

Ny teknologi gør det meget nemt for holdene at kopiere hinanden. Det er derfor at de præsenterede billeder ikke viser det hele og at holdene holder kortene helt tæt ved kroppen.

Aston Martin . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/3 2021 klokken 10:03

Ifølge Mercedes chef, Toto Wolff, tager det ikke meget mere end to dage, for et hold at kopiere noget af det de ser på andre holds biler, hvis de ønsker det.

Med moderne scannere og muligheder for at lave 3D animationer ud fra almindelige billeder, vil nogle af de nye tiltag der bliver vist frem for offentligheden i den kommende weekend, for første gang, være at finde hos andre hold, når sæsonstarten bliver skudt i gang, blot 14 dage senere.

Men en ting er at kopiere, en anden er at få det til at virke.

"Vi har ikke vist alt og I vil blive overrasket, når I ser hvor genialt det vi har fundet på er," kom det som en teaser fra Wolff.

Under gårsdagens lancering af den nye Ferrari, kom det også frem, at der var flere ting ved bilen, der ikke var de rigtige, det samme gælder for Red Bull, der tilmed har afviklet en af de såkaldte filmdage, uden at vise optagelser fra den.

Om der er hold, der vælger fortsat at skjule deres nye opfindelser under vintertesten må vi vente med at se, men det er absolut ikke udelukket.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny Ferrari nemmere at håndtere Ferrari tyvstarter vintertesten »