Alonsos hilsen til sine fans

Selvom der er mange spekulationer om, at Fernando Alonso er på vej ud af McLaren, inden han har kørt ét eneste løb for teamet, så siger stjernen selv, at han har det fint, og at han meget snart vil være tilbage i raceren.

Fernando Alonso . Copyright McLaren Media

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 1/3 2015 klokken 18:03

Spanieren kørte galt i sidste uge i Formel 1 testen i Barcelona og har siden da ikke siddet i raceren, selvom han allerede er udskrevet fra hospitalet. Dette har ført til mange farverige spekulationer om. at Alonso allerede har konstateret. at McLaren-raceren ikke vil kunne vinde i 2015, og derfor vil bruge uheldet som en anledning til at komme ud af kontrakten.

De nærmere omstændigheder omkring ulykken er stadig uklare.

Alonso har udsendt en kort hilsen via BBC, hvor han fortæller, at han blot lige skal bruge et par dage mere, så vil han være klar til at køre igen. Desuden takker han for den overvældende støtte. som han har modtaget fra sine fans.

Alonso var en vinder hos Ferrari, og han forventes at bringe McLaren tilbage til toppen igen. Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Se hans hilsen hér på BBC: BBC Sport TV

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flere hold i krise Restriktioner på hjelmdesign i 2015 »