• Forside

Renault dominans kun til låns

Ifølge Alonso er det kun et spørgsmål om tid, inden Renault vil blive presset hårdt af Ferrari.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/4 2006 klokken 12:04

Fernando Alonso må siges at være kommet godt fra start i 2006, og mange tror, at Renault vil blive totalt dominerende sæsonen igennem, ligesom Ferrari var det i 2004.

Men den forsvarende spanske Formel 1 verdensmester tror ikke, at dette bliver tilfældet.

”Det er kun et spørgsmål om tid, inden konkurrenterne bliver farlige,” kom det fra Alonso i et interview med Gazzetta dello Sport, efter han havde kørt en relativ let sejr hjem i Melbourne.

”I Bahrain var det Ferrari, der var vores hårdeste modstander,” siger verdensmesteren. ”I Malaysia var det Honda, mens det var McLaren i Australien.”

Hermed understreger han, at truslen med holdets suverænitet kan komme fra mange fronter og at det er svært for dem, at holde sig i front hele sæsonen, selv om de for tiden ser urørlige ud.

”Vi har mange konkurrenter, men vi holder os indtil videre i front,” kom det med et bestemt udtryk fra Alonso.

Alonso tilføjede dog, at det er Ferrari der bekymrer ham mest, da han tror de vil komme stærkt igen og at Michael Schumacher er langt fra tilfreds med de sekundere placeringer.

”Det kan godt være, at det ikke lige fungerer for Ferrari lige nu, men jeg er sikker på, at han (Michael Schumacher red.) vil vinde så snart vi kommer til baner, som er bedre for Ferrari og Bridgestone."

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER