• Forside

BMF1 lancerer SMS-tjeneste

Som det første Formel 1-website i Danmark tilbyder Bilmagasinet F1 nu en SMS-tjeneste, hvor læserne kan få tilsendt de øverste placeringer fra kvalifikationen og løbet. Bare send en SMS med beskeden 'BML F1' til 1231 og du er tilmeldt tjenesten.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 5/4 2006 klokken 12:04

For at få resultaterne leveret direkte til din mobiltelefon få minutter efter, at resultatet er klart, skal du bare sende en SMS med beskeden 'BML F1' (uden apostroffer) til 1231.

Du vil så ved hvert Grand Prix modtage en SMS lige efter kvalifikationen, der indeholder toppen af kvalifikationsresultatet og en til slut med topplaceringerne.

Fakta om SMS-servicen
Start servicen BML F1 til 1231
Stop servicen BML F1 STOP til 1231
Pris 4 kr. per besked
Løbetid 9 løb


Servicen kommer til at koste 4 kroner per besked (to beskeder per løb) plus almindelig SMS-takst. Det er selvfølgelig muligt at stoppe servicen til en hver tid. Det er nødvendigt at gentilmelde sig efter hvert 9. løb.



Eksempel på den første del af SMS-beskeden med top 10 fra kvalifikationen til Australiens Grand Prix.

Det med småt:

Dit SMS-abonnement vil blive afmeldt efter 9 løb, og du skal aktivt tilmelde dig igen. Maksimal omkostning før automatisk afmelding: 72 kr. Du kan til enhver tid afmelde dig listen ved at sende BML F1 STOP til 1231. Betalingen for mobiltjenesterne opkræves via din normale telefonregning. Ved din tilmelding til listen giver du samtykke til, at levering påbegyndes straks, hvorefter du ikke har mulighed for at fortryde bestillingen. Tjenesten udbydes af Forlaget Benjamin, Finsensvej 6 D, 2000 Frederiksberg. Support: 33 93 14 34. Der tages forbehold for trykfejl og eventuelle pris- og vilkårsreguleringer af mobiltjenesterne i kommende udgivelser af magasinet.