• Forside

Uenighed om McLarens performance

Bernie Ecclestone udtalte forleden, at han mener, at McLarens dårlige test tider er ren bluff, og at teamet vil være konkurrencedygtige fra starten af sæsonen. Dette er der dog delte meninger om - også fra kørerside.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 23/3 2009 klokken 20:03

På trods af McLarens dårlige performance i presæsonens test tider, tror Bernie Ecclestone ikke at holdet er i problemer. Han tror derimod at det hele er rent bluff, fordi at det ikke findes nødvendigt at vise den sande styrke på dette tidspunkt.

Den schweiziske, tidligere F1 kører, Marc Surer, er derimod slet ikke enig og mener ikke, at det er er bluff, men derimod et udtryk for alvorlige problemer med at få bilen til at yde det, den skal.

Lewis Hamilton i den problematiske MP 4-24, som måske slet ikke er så problematisk endda.

”Det vil overraske mig hvis de er kokurrencedygtige i Melbourne. De vil med sikkerhed komme til bunds i problemerne, men de vil ikke have en vinderbil fra den ene dag til den næste,” udtaler Surer.

Brawn GP’s Ruben Barrichello er enig med Surer i, at McLaren har problemer, men han mener også, at de nok skal komme stærkt igen - endda så meget, at de også kommer til at vinde nogle løb, dog først i den sidste halvdel af sæsonen.

Når man tænker på de blandede udtalelser, der er kommet fra McLaren selv, og ser på deres tider - ikke mindst på sidstedagen på Jerez - er det svært at blive klog på, hvad der sker. Heldigvis er der ikke længe til sæsonstart.