Vowles får info om Vesti

I weekenden vil Fredrik Vesti igen være at finde i en Mercedes W14, når han får FP1 i Hamiltons racer. Men denne gang er det Williams der satser på at høste ekstra viden om danskeren, der står stærkt til at sikre sig det ene sæde hos Williams i 2024.

Saudi Arabiens Grand Prix 2023 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/11 2023 klokken 16:11

Aldrig har dansk motorsport været tættere på at have to Formel 1 kørere, end vi er nu.

Kevin Magnussen har forlænget med HAAS for mindst endnu en sæson, mens Fredrik Vesti er godt inde i varmen hos Mercedes, der angiveligt ønsker at få ham ind i den ene Mercedes motoriserede Williams racer, som erstatning for amerikanske Logan Sergeant.

Sergeant har over de seneste løb, forbedret sig markant, men han er fortsat langt fra Alex Albons niveau og det lader til, at han har mistet, hvis han nogensinde har haft den, opbakningen fra Mercedes.

Men Fredrik Vesti har fuld opbakning fra Mercedes, og især Toto Wolff har flere gange udtalt, at han mener at Vesti, uanset hvor han slutter i Formel 2 mesterskabet, har fortjent at få et Formel 1 sæde.

I Abu Dhabi, når Vesti igen kører FP1 for Mercedes, vil Mercedes hjælpe James Vowles og Williams med at forstå Vesti bedre, for at sikre at de kan tage en beslutning om det ledige sæde.

Efter løbet, kommer der yderligere en test på Yas Marina, hvor Vesti får en hel dag i W14.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Optakt til Abu Dhabis Grand Prix Horner: Hamilton ville til Red Bull »