Netflix frigiver traileren til "Drive to Survive 3"

Fredag er der gode nyheder til Formel 1-fans, idet Netflix nu har frigivet traileren til "Drive to Survive 3".

Bahrains Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 5/3 2021 klokken 16:03

Så kom dagen, hvor Netflix lancerede traileren til den længe ventede opfølgning til sidste års "Drive to Survive", hvor vi kom bag kulisserne og oplevede de dramatiske scener i motorsportens ypperste klasse, Formel 1.

2020 har uden sidestykke været en af de mest dramatiske Formel 1-sæsoner i mands minde, og med "Drive to Survive 3" sidder F1-fans på første række, når dramerne udspiller sig foran dem på alverdens racerbaner.

Hvis man bare husker en lille smule fra sæsonen, er man ikke i tvivl om, at serien kommer til at vise intense kampe, hårde rivaliseringer, uventede podier og sidst, men ikke mindst (spoiler alert!!!), Lewis Hamiltons utrolige syvende verdensmesterskab.

Portugals Grand Prix 2020. Max Verstappen kører forbi en tribune med publikum på. Et særsyn det år.Portugals Grand Prix 2020. Max Verstappen kører forbi en tribune med publikum på. Et særsyn det år
Copyright Red Bull Contentpool


Hass F1s teamchef, Günther Steiner, kalder Formel 1 for "en dysfunktionel familie", og Netflix lover, at du får alle familiedramerne serveret i en af de de mest actionfyldte serieproduktioner hidtil.

Herunder kan du se traileren til den ti-delte serie, der får premiere d. 19. marts i år.


OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Doping-vagthund efterforsker Haas F1 Pirelli forlænger aftalen »