Steiner træt af Grosjean

HAAS' holdchef Günther Steiner er træt af at høre på Romain Grosjean og at han konstant brokker. "Det virker som om, han vil gøre det let for mig at tage en beslutning!"

Romain Grosjean . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/9 2020 klokken 14:09

Kevin Magnussens holdchef, Günther Steiner, er normalt en meget diplomatisk og medgørlig person, men han er ved at være nået til et punkt, hvor han ikke gider Grosjean mere, som han mener brokker sig snart over det ene og det andet.

"Det er pænt af ham at gøre det nemt for mig at vide, hvordan han har det med holdet og bilen, når han udtaler sig til pressen med det samme og på den måde sikrer, at jeg bare kan se det på TV," kom det fra Steiner iblandet en god del sarkasme.

"Det virker til, at han gerne vil gøre det nemt for mig at tage en beslutning om hans fremtid på holdet," tilføjede han.

Med andre ord understreger Günther Steiner at han ikke ser Romain Grosjean som en del af holdets fremtid, hvilket også understreges ved, at det er franskmanden, der må sidde over, når der skal køres FP1 i Tyskland om lidt over en uge på Nürburgring..

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Grosjean sat på bænken Ny kontrakt til Hamilton trækker ud »