Wolff hjælper ikke Vettel med en ny kontrakt

Mercedes’ holdchef, Toto Wolff er aktionær hos Aston Martin, som det nuværende Racing Point-hold kommer til at hedde i 2021. Østrigeren bekræfter nu, at han ingen rolle spiller i forhold til at få Sebastian Vettel hos Aston Martin.

Mercedes test på Silverstone . Copyright Mercedes AMG

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 22/7 2020 klokken 12:07

Toto Wolff er en forretningsmand, ved siden af at styre Mercedes’ Formel 1-hold. Han er aktionær hos Williams og senest også Aston Martin.

På baggrund af det kunne man godt tro, at han vil sikre Vettel en kontrakt hos det kommende Aston Martin-hold, men det afviser den succesrige team-boss.

“Min aktiebesiddelse i et bilfirma er ikke relateret til et racerhold i Formel 1. Jeg er ikke involveret i nogle diskussioner mellem Lawrence Stroll, Otmar Szafnauer og Sebastian,” udtalte Toto Wolff, da han blev spurgt af motorsport.com .

“Jeg kender naturligvis Sebastian meget godt, og jeg har været sammen med ham, lad os sige i nogle sociale sammenhænge, men ikke mere end det.”

Østrigeren roser Racing Point’s kører, Sergio Perez, som har kørt for holdet siden 2014, tilbage dengang hvor holdet hed Force India, inden Lawrence Stroll opkøbte holdet, efter finansielle problemer, som holdet oplevede tilbage i 2018-sæsonen.

“Jeg synes, at Checo (Perez) er en værdifuld del af holdet, han har været en god kører, en velkendt kvalitet for Racing Point. “

Racing Point kører line-up 2020Racing Point kører line-up 2020
Copyright Racing Point


Men den tidligere amatør-racerkører taler dog også varmt for den nuværende Ferrari-kører, Sebastian Vettel.

Steiermarks Grand Prix 2020. Sebastian Vettel gør klar til fredagens frie træningerSteiermarks Grand Prix 2020. Sebastian Vettel gør klar til fredagens frie træninger
Copyright Ferrari


“Og Sebastian på den anden side er en firedobbelt verdensmester, som bringer en masse fart, en stor del af teknisk ekspertise, og et meget vigtig marketingsværktøj til bordet.”

“Men i sidste ende er det Lawrence’s beslutning, hvad der er den bedste køresammensætning for hans racerhold,” afsluttede Mercedes-chefen.










OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Formel 1 eksperten: Sæsonen til nu Alfa Romeo interesseret i Perez »