Vettel: Ferrari tilbød mig aldrig en kontrakt

For nogle måneder siden bekræftede Ferrari og Vettel, at de ikke havde nogen intentioner om at fortsætte samarbejdet. Nu forlyder det fra Ferrari-køreren, at beslutningen blev truffet udelukkende af Ferrari.

Canadas Grand Prix 2019 . Copyright Ferrari Media

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 2/7 2020 klokken 20:07

For mange kom det som en stor overraskelse, at Ferrari og Vettel valgte at stoppe samarbejdet inden sæsonen overhovedet var begyndt, men Vettel siger nu, at det var Ferrari som stoppede samarbejdet, hvilket kom bag på ham.

“Vi havde aldrig nogle diskussioner, der var aldrig et tilbud på bordet og derfor var der aldrig noget klæbepunkt,” lød det fra Sebastian Vettel.

"Det var naturligvis en overraskelse for mig, da Mattia (Ferraris holdchef) ringede, hvor han fortalte mig, at der var ingen videre intention fra holdets side til at fortsætte samarbejdet.”

Mattia BinottoMattia Binotto
Copyright BMF1


Den firedobbelte verdensmester står nu i en usikker situation i forhold til om han forlader Formel 1 eller ej efter 2020-sæsonen, og til hans fremtid sagde tyskeren følgende:

“Lige i øjeblikket har jeg ikke rigtig haft nogle samtaler med nogle hold. “Jeg vil selvfølgelig træffe den rigtige beslutning for mig selv og min fremtid.”

“Jeg er et meget konkurrencebaseret menneske. “Jeg har opnået meget i sporten, og jeg er meget motiveret efter at opnå endnu mere i F1. For at gøre dette har jeg brug for den rigtige pakke med de rette mennesker omkring mig. Det er jeg hvad jeg er på udkig efter lige i øjeblikket.”

“Hvis den rette mulighed opstår, så er det ret klart, hvis det ikke er tilfældet, vil jeg nok kigge efter noget andet,” sluttede Ferrari-køreren af.


OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lundgaard til F2-start uden forventninger Spansk medie: Alonso til Renault i 2021 »