Verstappen: Hamilton er god men ikke Gud!

Red Bull-køreren Max Verstappen mener ikke, at Lewis Hamilton er umulig at slå. Derfor vil han øge presset på briten og give ham kamp til stregen – såfremt han får en fornuftig bil.

Abu Dhabis Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 5/2 2020 klokken 10:02

Max Verstappen er sikker på, at Lewis Hamilton bliver nødt til at kæmpe hårdere for det, når Verstappen – endelig – får en bil, som kan køre med om verdensmesterskabet.

"Lewis er meget god og helt sikkert en af de bedste, men han er ikke Gud", forklarer hollænderen, og tilføjer. "Måske er Gud med ham, men han [Lewis] er ikke Gud."

Grunden til, at Hamilton ser så uovervindelig ud er, han bliver presset for lidt, mener Verstappen: „Hvis du aldrig bliver presset bagfra, så kan du nøjes med at køre 97, 98 procent, og så laver du ingen fejl eller har bare én dårlig weekend ud af 21 eller 22. Men hvis du hele tiden bliver presset, så er det meget vanskeligere at køre helt fremme."

Verstappen ser frem til at få en bedre bil end sidste år og håber på at kunne køre med om flere løbssejre og helst verdensmesterskabet. Hvor god den nye Red Bull er, får vi først et indtryk af, når den indledende tests går i gang i Barcelona den 19. februar.

Østrigs Grand Prix 2019. Max Verstappen vinder løbet foran Charles LeClerc og Valtteri Bottas. Første sejr Til Honda siden de vendte tilbage til Formel 1Østrigs Grand Prix 2019. Max Verstappen vinder løbet foran Charles LeClerc og Valtteri Bottas. Første sejr Til Honda siden de vendte tilbage til Formel 1
Copyright Red Bull Contentpool


"Vi ved, hvad vi skal arbejde på, men det er ting, man ikke kan løse på to eller tre uger. Men vi har forsøgt at lære og forstå et par ting i år, og vi arbejder os langsomt frem i den rigtige retning."

Men hvis Gud virkelig skulle holde med Hamilton, som Verstappen udtaler, så kan det nok være lige meget, hvor god hans nye Red Bull bliver…

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvilke kørere vinder team-duellerne i 2020? Del 2/ Mercedes erkender problemer »