Lundgaard tættere på Formel 1

Christian Lundgaard kunne idag annoncere, at han vil rykke op i Formel 2 i år, hvor han i samarbejde med Renault, har sikret sig en kontrakt på ART holdet, der har vundet serien i de seneste to sæsoner.

Lundgaard . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/1 2020 klokken 15:01

Den talentfulde Christian Lundgaard, fortsætter sin vej mod Formel 1, da han i 2020 vil stille til start i Formel 2, sammen med ART-Grand Prix holdet.

ART Grand Prix, har vundet Formel 2 mesterskabet de seneste par sæsoner, hvilket betyder at der er alle mulige grunde til at tro på, at Lundgaard vil få en super stærk platform i den kommende sæson.

I de 4 sæsoner hvor Lundgaard har været en del af Renault Sport Academy, har han formået at rykke en klasse op, hvert år, hvilket er helt unikt.

I 2019 fik Lundgaard, for første gang, chancen i en Formel 2 racer, til afslutningsløbet i Abu Dhabi. Det gav absolut ikke noget godt resultat, men han lærte meget af det.

Timingen for skiftet op, er perfekt, da Formel 2 klassen, vil teste 18" hjulene, som Formel 1 kommer til at kører med fra 2021, hvilket betyder at racerne bliver meget anderledes at kører, så også de erfarne kørere, bliver sat tilbage.

Ambitionen er også tårnhøj. Det er en samlede sejr den unge Lundgaard går efter og han forventer at være med helt i front, fra start af sæsonen.

Lykkes det for ham, at indfri sit mål, er Formel 1 næste stop.

12 løb venter forude, alle 12 som support til Formel 1 løb.

Årets første løb, er i Bahrain.

Christian og far Henrik LundgaardChristian og far Henrik Lundgaard
Copyright BMF1

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari med Red Bull inspiration Hamilton forlanger for meget »