Tæt kamp i vente på Suzuka

Mercedes ser ud til at have mistet overtaget, mens Ferrari har fundet formen, samtidig med at Red Bull er på deres motorleverandørs hjemmebane. Meget tyder på, at vi vil se en ultra tæt kamp i denne weekend.

Max Verstappen . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/10 2019 klokken 06:10

Ferrari burde have vundet løbet i Rusland, men da sikkerhedsbilen kom ud på det helt rigtige tidspunkt for Mercedes, endte det med at der kom endnu en dobbeltsejr i hus for sølvpilene.

Banen i Suzuka, er noget anderledes end den russiske, men den er stadig god for den stærke Ferrari. Men også Red Bull skal vi forvente at se helt fremme.

På Hondas' hjemmebane vil det få enorm betydning, skulle det lykkes dem at vinde løbet, eller i det mindste komme på podiet.

Det betyder, at Mercedes igen i denne weekend, skal finde alt frem, hvis det skal lykkes for dem at vinde.

Mercedes er dog klar over, at de siden sommerferien, har mistet overtaget, hvilket har fået dem til at styrke arbejdet på fabrikken i England, med et håb om at finde lidt af den styrke, som Ferrari har fundet.

På det Honda motoriserede Red Bull hold, stiller kørerne op med den stærkest Honda Formel 1 motor i historien.

Det forventes især Max Verstappen sig meget af, faktisk så meget, at han ser Red Bull som et af de tre hold der kan vinde på søndag.

Alt kan dog blive vendt op og ned, vælger Typhonen at komme ind over banen på lørdag, som varslet. Noget vi følger tæt her på BMF1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo indgår forlig med tidligere manager Renault sigter efter fjerdepladsen »