Opdateringer til Williams

Der er store traditioner for at komme med opdateringer til Formel 1 racerne, når feltet kommer tilbage til Europa for at afvikle det første Grand Prix i Barcelona. Det er netop det Williams vil gøre, i håb om bedring af den langsomme bil.

Australiens Grand Prix 2019 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/5 2019 klokken 10:05

Williams havde høje forhåbninger, inden de første vintertest, da de mente at de havde fundet frem til nogle geniale løsninger omkring den nye aerodynamik, som blev pålagt holdene op til denne sæson.

Løsningerne viste sig at være lige lovligt geniale, hvilket betød at de blev forbudt, hvilket sendte holdet direkte til tælling.

De er de absolut langsommeste i feltet, men har dog løbende nærmet sig de øvrige, selvom der fortsat er langt op.

Williams har nu annonceret, at de kommer med nogle opdateringer, som de satser på vil bringe dem lidt længere frem og hjælpe dem til at forstå, hvor de står med hele bilen i den resterende del af sæsonen.

"Det er ikke nogle enkelte store ting vi kommer med, men flere mindre ting," kom det fra George Russell i et interview her op til weekendens Grand Prix i Spanien.

"Vi skulle gerne kunne bruge data fra den nye stumper, til at finde ud af hvor vi kommer til at være, i den resterende del af sæsonen," tilføjede han.

Russell, der debuterede Formel 1 i år, efter at have sikret sig Formel 2 mesterskabet i 2018, arbejder hårdt sammen med holdet, for at finde løsninger på bilens mange problemer.

Til trods for udfordringerne hæver Russell, at han er glad for sin nye rolle og den udfordring han har fået.

"For tiden er det min opgave, at hjælpe med at udvikle holdet og få dem i den rette retning," kom det fra den unge brite.

"Det er en stor udfordring, men jeg nyder den og håber virkelig at vi vil lykkes med at få Williams tilbage, i toppen hvor de hører hjemme," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Dækproblemer hos Haas – nytter de nye dele? Red Bull med opdatering til Barcelona »