Sainz: Haas er for langt foran os andre

Carlos Sainz tror ikke på, at McLaren kan nå op til Haas F1 efter Kevin Magnussens sikre 6. plads i Australiens Grand Prix. Amerikanerne er for langt foran, siger han.

Carlos Sainz . Copyright McLaren Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/3 2019 klokken 17:03

Kampen er benhård i det meget omtalte midterfelt.

Af samme årsag har Kevin Magnussens 6. plads i Australiens GP efterladt en del panderynker hos McLaren og teamets ene kører, Carlos Sainz Jr., udtaler nu, at der er endog meget langt op til Haas og at det amerikanske team har opnået et stort forspring i udviklingskapløbet.

”Set fra midterteamene er de (Haas, red.) lidt for langt foran alle andre,” lød det fra Sainz tidligere i dag fra Bahrain, hvor weekendens grand prix skal køres på banen i Sakhir.

Carlos Sainz vintertest BarcelonaCarlos Sainz.
Copyright McLaren Media


”Det er mindst et halvt sekund, så selv med et meget højt udviklingstempo bliver det en meget vanskelig opgave, for de vil jo heller ikke stå stille imens. Det betyder, at der skal findes otte-ti tiendedele i løbet af året, og det er ret meget.”

Nico Hülkenberg, Renault, er dog ikke helt enig i Sainz’ pessimisme.

”Hvis Kevin havde den fart, så tror jeg også, at han havde brugt den på et tidspunkt i Melbourne, men han sluttede et par sekunder foran mig,” udtalte tyskeren, da han blev spurgt om sin holdning til McLaren-kørerens udtalelser.

Australiens Grand Prix 2019. Renault og Daniel RicciardoAustraliens Grand Prix 2019. Renault og Daniel Ricciardo
Copyright Renault F1


Renaults anden kører, Daniel Ricciardo, er ikke overraskende enig med sin teamkammerat.

”Jeg mener, at vi har en bil der kan matche dem. Naturligvis vil vi komme på nogle baner, som passer bedre til dem end os og omvendt, men når jeg ser tilbage på Melbourne, så ved jeg, at Nico og jeg havde mere at komme med.”

”Hvis de er foran os, er det ikke med ret meget,” lød det fra australieren.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bahrains GP: 1. frie træning. Leclerc hurtigst af Bahrains GP: 2. fri træning. Vettel tager over »