Kimi klar til at stoppe

Det forlyder, at Kimi Räikkönen har fået besked om, at han ikke vil kører for Ferrari efter denne sæson. Hvad der får Ferrari til at holde tilbage med annonceringen er uklart.

Belgiens Grand Prix 2018 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/9 2018 klokken 12:09

Kimi Räikkonen kørte et af sine bedste løb på Monza i weekenden, hvor han længe lå til at tage sejren. Kun en hård taktik, hvor Bottas blev ofret, sikrede Hamilton sejren.

Nu forlyder det fra kilder, meget tæt på Ferrari, at Kimi var blevet informeret om, at han ikke vil få forlænget sin kontrakt med holdet efter denne sæson, inden løbsstart i søndags, hvorimod sædet skulle gå til unge Charles Leclerc.

Det kan forklare hvorfor, at Kimi gik ekstra hårdt efter sejren fra sving et, hvor man ellers tidligere har set ham give plads til Vettel.

Samtidig forlyder det, at Kimi Räikkönen skulle være klar til at trække sig fra sporten, efter en lang karriere, hvor han fik en lille pause undervejs, inden Lotus fik lokket ham tilbage.

Det forlyder, at en officiel annoncering er meget nært forstående.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ocons fremtid meget usikker Flere Räikkönen-rygter »