Steiner: Vi er toppen af midt-feltet

Med Kevins sjetteplads i Spaniens Grand Prix, viste Haas at de er bedst blandt de teams der slås om at være best-of-the-rest. K-Mag selv, var ovenud tilfreds med en flot præstation og 8 VM-point!

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Nicolai Ascanius (nj@bmf1.dk) d. 13/5 2018 klokken 20:05

Romain Grosjean måtte udgå på første omgang efter en afkørsel, men Günther Steiner var ikke til at slå ud efter løbet: "En god dag, og det kunne ikke have sluttet bedre [...] Kevin gjorde et solidt stykke arbejde. Der var aldrig nogen der truede hans placering. alt i alt en god dag, og igen viste vi at vi er i toppen af midt-feltet, i øjeblikket."

Spaniens Grand Prix 2018 - Haas og Kevin Magnussen
Copyright Haas F1


Kevin Magnussen var ligesom chefen, meget tilfreds med løbet.

"Mit job var at blive på syvendepladsen og finde mig til rette dér. Jeg var i stand til fint at forsvare mig, og holde mig fri at problemer på den første omgang, så jeg var godt tilfreds. Det har været en stærk præstation og jeg synes vi fortjente at få den slags point som vi også fik i Bahrain (hvor Kevin kom hjem med 10 point for en 5. plads, red.)"

Steiner ser frem til Monacos Grand Prix om kun 14 dage.

"Vi ser virkelig frem til at komme til Monte Carlo og få flere point," lød det.

OM SKRIBENTEN

Nicolai fra BMF1 Nicolai grundlagde Bil Magasinets Formel 1 side sammen med Allan og har en række Formel 1 web-projekter bag sig. Udover al teknikken, har Nicolai skrevet om Formel 1 siden 1997.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Løbet LIVE Straf til Grosjean »