Endnu et dansk islæt i Haas F1

Haas F1 oplyser, at teamet netop har indgået sponsoraftale med den danske tøjfabrikant Jack & Jones. Logoet vil dermed være synligt på racer og personale i hele 2018.

Kevin Magnussen . Copyright Haas F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 2/2 2018 klokken 10:02

I Kevin Magnussens tid hos Renaults Formel 1-team så vi logoet fra Jack & Jones på side-podden af den gule racer, og nu dukker det op igen. Den danske tøjproducent Jack & Jones har netop indgået sponsoraftale med Haas F1 og følger dermed endnu engang den 25-årige dansker rundt på verdens racerbaner.

Aftalen betyder, at Jack & Jones-brandet blive båret af Haas F1s teampersonale, brand- og sikkerhedsfolk samt på kørerne Romain Grosjean og Kevin Magnussens kørerdragter. Endelig vil logoet være strategisk og synligt placeret på bagvingen af Haas-raceren.

Med til historien hører, at BESTSELLER-koncernen ejer brandet Jack & Jones, der er repræsenteret i mere end tusind butikker fordelt på 38 lande.

I 2018 kommer der til at stå Jack & Jones på Haas-racerens bagvinge.
Copyright Haas F1


Koncernens ejer, milliardæren Anders Holck Povlsen, har i adskillige år støttet Magnussen i dennes karriere. I et interview med DR Business i 2016 fortalte Holck Povlsen om sit første møde med Magnussen og årsagen til, at han tog den dengang meget unge kører under sine økonomiske vinger.

”For nogle år side var der en flink pige, der introducerede mig til Kevin, og jeg syntes, at han virkede som en rigtig guttermand. Det virkede til, at der var et eller andet potentiale. I hvert fald var der et talent, og derfor valgte jeg at hjælpe Kevin,” sagde Holck Povlsen dengang.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nye starttider i Formel 1 Tid til næste skridt »