HAAS holder igen med nyansættelser

HAAS holdchef Günther Steiner melder ud, at deres Formel 1-hold, har besluttet sig for at fryse de åbne stillinger der er på holdet, til man ved mere om de foreslåede budgetbegrænsninger.

Guenther Steiner fredag på Monza . Copyright Lea Anna Petersen

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/12 2017 klokken 13:12

"Det giver ikke mening, at ansætte nogle folk nu, for igen at afskedige dem om to år," kom det fra Steiner i forbindelse med en snak om de varslede begrænsninger på Formel 1-holdenes budgetter.

HAAS er et af de hold, der er varme fortalere for at begrænse hvor meget de enkelte hold må skyde i Formel 1, for at sikre at det ikke kun er de rige hold, der er bakket op af store bilproducenter, der har en chance for at vinde løb.

"Vi vil meget gerne ansætte flere folk i vores udvikling. Faktisk havde vi stillinger åbne. Men vi har besluttet os for at fryse disse, da vi ikke kender situationen godt nok endnu," tilføjede han.

HAAS har en plan om, at de vil rykke op i feltet over de næste 3 år, så de som minimum bliver et fast midterfelt. Hvis ikke det lykkes, vil de forlade sporten igen.

Derfor er det også vigtigt for teamet at kende til de begrænsninger der vil blive pålagt dem i fremtiden, så de kan investere rigtigt.

Med det nye Alfa Romeo-brandede Sauber-hold samt et McLaren, der er kommet af med sine Honda-motorer, kan det se svært ud for HAAS i den kommende sæson at holde 8. pladsen, som de har fået de to år de har deltaget.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tættere topkamp i 2018 Michelin er ikke opsat på at vende tilbage »