Tættere topkamp i 2018

Den forsvarende verdensmester, Lewis Hamilton, tror at der vil være flere hold til at kæmpe om løbssejre i 2018, end det vi så i 2017. Han tror 4 hold vil kunne vinde løb.

Bahrains GP 2015 . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/12 2017 klokken 12:12

Efter at McLaren har droppet Honda som motorleverandør for at få fransk Power fra Renault, tror Lewis Hamilton, ifølge BBC Sports, at de vil være med til at kæmpe om sejre i 2018.

"McLaren kommer med Renault-motorer, så må vi se hvad der sker der," kom det fra Hamilton.

"Red Bull vil være hurtigere i 2018, end det vi så i 2017 og jeg er ikke i tvivl om, at Ferrari igen vil være hurtige," kom det yderligere fra verdensmesteren.

"Så jeg er ikke i tvivl om, at vi vil se en tæt kamp i 2018."

"Jeg har det samme mind-set som før denne sæson. Så jeg forbereder mig godt og vil komme top forberedt til start i 2018."

"Jeg har en stærk tro på, at vi vil være meget konkurrencedygtige igen i 2018 og at mesterskabet er noget vi vil være i stand til at kæmpe med om."

"Det er meget muligt, at det ikke bliver sådan, men jeg har tiltro til det og det er det man skal have," tilføjede han.

Hamilton ser frem til, at holde ferie oppe i bjergene, hvor han holder ferie hvert år, sammen med venner og ikke mindst hans lille hund.

"Jeg tager samme sted hen, hvert år i bjergene," kom det fra ham til BBC. "Jeg har min hund med, nyder sneen og ikke mindst freden."

"Jeg bruger rigtig meget tid foran pejsen. Men vi er også ude på ski, ser film og nogle af de serier, som vi ikke har haft tid til over sæsonen."

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren tilbage på tidsplanen HAAS holder igen med nyansættelser »