Høj score til Kevin

I Autosports tilbagevendende rating af kørerne efter et Formel 1-Grand Prix, får Kevin Magnussen topkarakter, især på grund af overhalingen af Massa, mens Grosjean er listet noget lavere.

Billeder fra Japans Grand Prix 2017 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/10 2017 klokken 15:10

Autosport uddeler altid point fra 1 til 10 til kørerne, efter et Formel 1-Grand Prix. Japan var ingen undtagelse.

Sjældent bliver der uddelt 10 taller, men nogle gange ser vi 9,5 blive uddelt. Det blev der dog ikke efter Japans GP, hvor topkarakteren var 9.

Tre kørere opnåede at få 9 point, hvoraf Kevin Magnussen var den ene af dem. De to andre var Lewis Hamilton, som kørte et perfekt løb, samt Max Verstappen, der fik det optimale ud af Red Bull-raceren.

I begrundelsen for Kevins 9-tal, skriver de blandt andet, at det er den stærke overhaling af Massa, der blev udført med stor perfektion.

De skriver samtidig, at den kritik, der efterfølgende er rettet mod Kevin for overhalingens hårdhed, kun kan tilskrives det rygte han har fået som feltets "Bad Boy".

De mener at den var helt legitim og fair, samt at den var et af højdepunkterne i løbet.

Mens roserne falder ned over Magnussen, er der knap så mange roser til Grosjean i den anden HAAS-racer.

Især det, at han kørte galt under kvalifikationen, trak ned på hans bedømmelse. De nævner også, at hans forsøg på at forhandle sig til at få Kevins plads i kampen mod Massa, virkede noget hul.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stor glæde hos HAAS Gasly ude af Toro Rosso »