Stor glæde hos HAAS

Det var en af de bedre dage for HAAS, da de sikrede point med begge biler i det Japanske Formel 1 Grand Prix, søndag. Kevin Magnussen klarede sig bedst.

Japanske HAAS F1 fans . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/10 klokken 09:10

"Det var et fantastisk resultat for holdet," udtalte HAAS holdchef Günther Steiner i en pressemeddelelse fra holdet, efter løbet. "Det er anden gang vi får point med begge biler."

"Begge kørere kørte et flot løb, helt uden fejl. Det er det bedste vi kan gøre og vi gjorde det," tilføjede han.

"Jeg er virkelig stolt over alle. Det var en weekend der startede dårligt, var kompleks, men sluttede godt og det er det der talte." Sluttede Steiner.

Romain Grosjean var også ret tilfreds, selvom han lige understreger at han var af den overbevisning, at han var hurtigere end Kevin Magnussen.

"Det er vores anden dobbelt-score med holdet, hvilket er ret vildt," kom det fra Grosjean. "Jeg er meget glad på holdets vegne."

"Jeg vidste allerede lørdag, at jeg havde en god fart i bilen, men jeg kunne ikke vise det, da jeg hele tiden var bag Kevin i løbet, men jeg havde meget mere fart" tilføjede franskmanden. "jeg ville ønske, at jeg kunne have været foran."

Grosjean mener, at han var så meget hurtigere end Kevin, at han kunne have udfordret Force India racerne, der lå langt længere fremme.

Franskmanden mener at grunden til deres succes, ligger i at de har fået bedre styr på dækkene, så de ikke behøver kæmpe så meget for at holde varmen i dem.

"Når de virker, er de så meget hurtigere. Når de ikke gør, kæmper men."

Mest overraskende var det dog, at Grosjean roste bremserne, hvilket igen giver yderligere optimisme forud for HAAS' hjemme Grand Prix i Austin om 14 dage.

Kevin Magnussen var ikke overraskende, en yderst glad Herre.

"Jeg nød virkelig mit løb. Vi fik det maksimale ud af vores potentiale som et hold, ved at sikre os P8 og P9, med begge biler i pointene," kom det fra Kevin Magnussen.

"Jeg tror ikke at vi kunne have ønsket os et bedre resultat, så jeg er glad."

"Jeg føler vi har haft nogle gode løb på det seneste, hvor vi bare ikke har haft det sidste held med os. I dag lykkedes det hele."

"Forhåbentlig vil vi kunne holde momentum og score flere point i den resterende del af sæsonen, selvom vi ved at resultater som disse, absolut ikke er nemme at opnå, når man ved, at alt bare skal gå op i en højere enhed, som det gjorde idag," sluttede Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen fokuseret i kvalifikationen på Suzuka 2017
Copyright Haas F1Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP, løbsresumé: Hamilton vinder Høj score til Kevin »