Mange unge testkørere på banen i Malaysia

Sergey Sirotkin, Charles Leclerc, Antonio Giovinazzi og Sean Gelael får lov til at kører i den første frie træning, forud for Malaysias Formel 1 Grand Prix. Kevin må sidde over.

Sergey Sirotkin . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/9 2017 klokken 13:09

Sæsonen nærmer sig afslutningen, hvilket betyder at der er flere hold, der ønsker at teste nogle af de unge kørere, der står lige på dørtærsklen til Formel 1.

Det betyder blandt andet, at Kevin Magnussen, igen, må overlade sin HAAS racer til Ferraris unge håb Antonio Giovinazzi.

Med en vejrudsigt der siger regn, kan det være en farlig kombination, men lad os håbe for Kevin, at italieneren kan holde bilen i et stykke denne gang.

Antonio Giovinazzi.
Copyright Haas F1


Hos Sauber, er det Marcus Ericsson der må overlade sin racer til Charles Leclerc, som også ser ud til at tage hans sæde i 2018, hvilket næppe får de varme følelser frem i svenskeren.

Endnu værre ser det ud hos Toro Rosso, der ud over at have en ny mand i bilen der hidtil har været kørt af Kvyat, har valgt at sætte Sean Gelael i Sainz' racer.
Noget han allerede har været ude og kritisere.

Sidste mand, er Renault reserve Sirotkin, der sidste år testede en del gange i Kevins bil.
Renault har ikke meldt ud, hvis bil han vil få, men mon ikke det bliver Palmer der må sidde over denne gang også.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nyt bremsesystem til Haas Malaysias GP: 1. frie træning. Max hurtigst »