Honda forstår det ikke

McLaren har sagt, at Honda har under 90 dage til at komme med en løsning på deres problemer, ellers finder de en ny motor leverandør. Men Honda kan ikke forstå deres problemer, så det er svært for dem.

Bagenden på McLaren Hondas MCL32 . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/6 2017 klokken 19:06

Honda har tidligere haft kæmpe succes i Formel 1, men selvom mange mener at nedturen startede, da de ville tilbage i Formel 1 med McLaren, er det ikke helt rigtigt.

Allerede i årene op til at Honda forlod Formel 1, under finanskrisen, havde de massive problemer med deres eget hold, hvilket nogle mener er grundlaget for deres manglende performance i dag.

Honda selv har dog en lidt anden forklaring. de kan simpelthen ikke forstå, hvorfor deres opdateringer ikke virker på banen, når det nu ser så lovende ud i Dynoen.

en Dyno, er den testbænk motoren bliver monteret i på fabrikken, som kan måle effekt og udsætte motoren for alverdens belastninger, som den bliver i det virkelige liv.

Men når de tester på fabrikken, med alle de data de har fået fra banen, så virker alt som det skal, ifølge Hondas motorchef Yusuke Hasegawa.

Dog indrømmer han, at de ikke kan genskabe de forhold der er i bilen, med varme, støv og andre udefrakommende påvirkninger.

"Vi kan ikke skabe de gode forhold på dynoen", kom det fra ham. "Vi har behov for at kunne genskabe forholdene fra banen, for fuldt ud at forstå hvorfor det ikke virker der."

"Sidste år havde vi ikke de samme problemer, så vi mangler at forstå hvorfor det er anderledes i år", sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Dækvalg Rosberg: Jeg kommer ikke tilbage »