Boullier langer ud efter Honda

efter endnu en weekend, hvor Hondas motor gav op under løbet, er beskeden fra McLaren chef Eric Boullier ikke til at misforstå. Nu skal de til at levere det de lover.

Boullier . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/6 2017 klokken 19:06

Med kun to omgange til mål, så det ud til at det ville lykkes for McLaren og Alonso, at sikre sig de første VM point i år, men Honda motoren ville det anderledes.

"Det her er absolut ikke godt nok!" kom det fra McLaren chef Eric Boulier efter løbet i en kommentar om Hondas manglende stabilitet.

Indtil nu, er det kun lykkedes for Alonso et fuldfører et løb, ud af de 6 han har stillet til start i, hvilket må være en forfærdelig oplevelse for spanieren, som netop skiftede til McLaren for at vinde sit 3. verdensmesterskab.

"For første gang i år, da vi lå på en 10. plads, med det ternede flag i syne, turde vi håbe på at det ville lykkes," kom det fra Boullier.

"Efter alt det vi har været igennem, ville et enkelt point nærmest have følt som en sejer, men sådan skulle det åbenbart ikke gå."

Op til Canadas Grand Prix, kom der flere direkte udtalelser fra McLarens ledelse, om at Honda skal til at levere, ellers må samarbejdet stoppe.

Selvom McLaren har en kontrakt med Honda, der løber i 10 år, så vil McLaren, med Hondas resultater, kunne bryde ud af den. Eneste udfordring er dog, at Honda betaler en stor del af Alonsos løn.

Alonso mangler dog næppe penge, så det er et spørgsmål om hvor længe han vil kører for McLaren, med Honda som motor leverandør.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP: Weekenden i billeder Hvad gør Force India nu? »