Vettel: Pas på Red Bull

Det er tydeligt, at Red Bull har tabt momentum i den nye sæson, men det skal man ikke lade sig bedrage af, mener Ferraris Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 3/5 2017 klokken 11:05

Efter kun fire løb ser det ud til at kampen i 2017 kommer til at stå mellem Ferrari og Mercedes. Med to sejre og to andenpladser fører Sebastian Vettel, Ferrari, således F1-mesterskabet med 86 point og har dermed 13 point ned til Lewis Hamilton, Mercedes, på andenpladsen.

Set fra Ferraris og Mercedes’ synspunkt ser det derfor ganske godt ud, men Vettel advarer nu om, at man på ingen måde skal afskrive Red Bull fra mesterskabskampen. I de fire første løb har Red Bull været cirka ét sekund langsommere, men det skal man ikke lade sig bedrage af, mener han.

Red Bull kan meget hurtigt komme op i toppen igen, advarer Vettel. Her er Daniel Ricciardo forrest.
Copyright Red Bull Contentpool


"Det vil være et meget tæt løb mellem Mercedes og os, håber jeg, men jeg håber også, at Red Bull finder farten," sagde Vettel. "Der cirkulerer en masse rygter rundt omkring os, men de er et stærkt team. De ved, hvordan man bygger en hurtig bil.”

”Så jeg forventer, at det mere er et spørgsmål om ’hvornår’ snarere end ’hvis’.”

Trods disse forudsigelser, ryster Maranello-folkene dog ikke på hånden.

”Jeg har tillid til at vi har de rigtige folk, de rigtige værktøjer og at vi vil gøre fremskridt. Men det afhænger selvfølgelig alt sammen af, hvad de andre gør,” lød det fra Vettel.

Sebastian Vettel vandt i alt 4 verdensmesterskaber med Red Bull i årene 2010 til 2013.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Så er det nu du kan købe Formel 1 ting ”Ecclestone flåede os” »