Kevin: Jeg ved ikke hvad der gik galt

Det blev kun til næsten 8 omgange for Kevin Magnussen, der har haft en rigtig ærgerlig weekend. Træningerne gik ikke godt, og danskeren kvalificerede sig som sidste mand i kvalen.

Australiens Grand Prix 2017 - Haas billeder fra løbet . Copyright Haas F1

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 16/4 2017 klokken 21:04

På trods af en god start i løbet, hvor Kevin allerede på 2. omgang, havde taget 4 placeringer og lå lige bag ved Fernando Alonso og efter 7. omgange var afstanden mellem Kevin og Alonso helt nede på 0,7 sekunder. Desværre måtte danskeren allerede på omgang 8 parkere bilen, på grund af motorproblemer.

Efter løbet mødte Kevin pressen, og til spørgsmålet om hvad der skete, svarede han: “Jeg ved det ikke".

Et kort svar der meget godt beskriver hans deltagelse i løbet. Han fortsatte: “Det var et powersvigt. Sådan er det nogle gange, sort uheld, bilen har vist sig godt i de 3 første løb, og begge Haas-biler har placeret sig som forventet i kvalifikationerne."

"Jeg har positive forventninger til bilen resten af sæsonen. De første tre baner har været meget forskellige og under varierede forhold."

“Det er tidligt og sige noget om bilens overordnede formåen."

Om Haas-teamet siger han: “Jeg har erfaringer med store teams, og Haas-temaet arbejder som et top F1-hold. Jeg er meget tilfreds med teamet.”

Om 14 dage er der løb igen, denne gang er det Ruslands Grand Prix i Sochi, og den bane har Magnussen et godt kendskab til.

"Både Romain og jeg har tidligere haft gode resultater her, så nu må vi vente og se."

Sidste år i Sochi, da Kevin Magnussen kørte for Renault, startede han på P17 og sluttede på P7.

Allerede på tirsdag skal Kevin og de andre kørere i bilerne igen. Det bliver i Bahrain til én dag med test, inden turen går til Sochi.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.

« Bahrains GP - Løbsresumé: Vettel vinder Bahrains GP: Hot or Not »