I Sakhirs F1 Village mellem akrobatisk underholdning, madboder og vandpibe-område, lige midt i den bagende sol, møder vi endnu 3 danskere, der er hernede med Grand Prix Tours.

Far og sønner til F1 . Copyright BMF1

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 16/4 2017 klokken 15:04

BMF1 udsendte mødte Martin Jens og Mads Davidsen, der er på F1 rejse med en gruppe på 24 personer, med danske rejseselskab Grand Prix Tours. Det er Far og sønner på tour, vi møder dem i F1 Village hvor de er på vej ned i et afsides telt, for at få en lidt til ganen, som far Jens siger “Man skal da have lidt at drikke, når man er til F1, ellers er det ikke rigtigt”. Det er ikke tilladt og drikke alkohol i Bahrain.

Det er nogle erfarne herre der er til F1 løb, de har tilsammen set 10 løb live, hvor Jens er til hans 5 løb, han har tidligere været i Bacelona og Istanbul. Martin er til sit 4 løb, mens Mads debuterede med sit første F1 løb her i Bahrain. De har valgt en gruppe rejse, som sørger for alt til turen, så de bare møder op i lufthavnen og så er der sørget for dem til de kommer tilbage. Martin har endnu et F1 løb i udsigte i år, han skal til Barcelona og se det Spanske GP på Circuit de Catalunya.

Selvom de markere med Haas kasketterne, at de bakker op om danske Kevin Magnussen, banker der 2 Ferrari hjerter hos Martin og Jens, mens Mads ser et stort idol i Max Verstappen. Der var dog ingen tvivl om, at de gerne så Kevin på podiet foran alle andre. De forventer at Magnussen lige som sidste år i Bahrain og sidste uges Kinesiske GP, tager en masse placeringer, og hvis der så sker lidt uro i feltet foran ham, så er der gode chancer for points i dag.

Sidste år i Bahrain startede Kevin Magnussen, i sin Renault racer fra pitten, men det lykkedes ham, at tage flere placeringer og sluttede på 11. pladsen, efter Stoffel Vandoorne på 10 pladsen. I sidste uge i Kina, kørte Kevin op fra 12. pladsen til 8. pladsen og samtidig indkasserede 4 points.

De 3 herre er meget glade for, at de har valgt Bahrain F1, organisationen bag løbet, har godt styr på logistik og forplejning. Far Jens siger “bare transporten til og fra banen, siger det hele, der er ingen lange køer og ventetid, som for eksempel Barcelona”. Martin og Mads er meget begejstret for al underholdningen og aktiviteterne mellem, på den måde føles ventetiden ikke føles så lang.