Danskerne til F1 - Bahrain

Formel 1 er intet uden sportens fans. Det er derfor dejligt når fans rejser verden rundt for at følge deres ynglingssport. BMF1 har mødt nogle af dem her i Bahrain.

Kevin Magnussen giver autografer . Copyright BMF1

Af: Allan Nicolaisen (ani@bmf1.dk) d. 15/4 2017 klokken 18:04

I F1 Village, bag den store hovedtribune, er der stillet op til at F1-kørerne møder op og giver autografer til deres fans. Ikke overraskende mødte vi 4 danskere i køen til Haas. De venter på og møde Kevin Magnussen. De har stået der siden kl. 11, og selvom det er 34 grader er det dog behageligt, når man står i skyggen og der blæser en behagelig vind.

Ann-Katrine, Charlotte, Anne og Allan, venter på autografer fra Kevin Magnussen
Copyright BMF1


Nr. 2 i rækken er Charlotte Pedersen og datteren Ann-Katrine, de er meget spændte på at hilse på Kevin, selvom det er uvist om det er ham, eller kun Romain Grosjean der dukker op. Charlotte og Ann-Katrine bor til dagligt i Bahrain, og dette er deres første F1 løb, og de ville absolut bakke om om Kevin, nu de er så tæt på.

Bag dem står Anne og Allan, der er rejst til Bahrain for F1, men så bagefter at tage en uges ferie i Bahrain. De slutter med “selvom der nok ikke er så meget andet og opleve her”.

Det her er Anne’s første F1 løb og hun er meget spændt. Allan derimod er mere garvet. Han har været til flere løb, heriblandt Monacos GP. De havde selv booket turen og købt billetten, lejet en bil og finder selv rundt.

Kl. 12.15 kommer først Grosjean og der efter Kevin, hen til autograf bordet, så de glade danskere får lov til at komme videre. 14 minutter senere har alle Haas-fans fået deres autograf og fået taget et selfie. Herefter bliver kørerne kørt tilbage til paddocken.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stærkt skuffet Magnussen efter Q1 exit Bernie fortryder: Jeg har forlangt for meget »