Honda glade for McLaren

Men McLaren er ikke lige så overbeviste. McLaren chef, Eric Boullier siger at den japanske producent, mangler den nødvendige passion for at vinde. De mangler simpelthen at forstå Formel 1.

McLaren. Barcelona vintertest 2017. . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2017 klokken 22:03

”De mangler at forstå Formel 1 kulturen”, udtaler McLarens holdchef, Erik Boullier, under optakten til årets første Formel 1 Grand Prix i den kommende weekend.

Honda selv, har været ude med meget positive udmeldinger omkring deres samarbejde med McLaren, men det er angiveligt ikke helt gengældt.

Honda mangler både stabilitet og kræfter fra deres nye motor, som Honda ellers selv havde meget store forhåbninger til.

”Man skal nogen gange erkende, at man har behov for at der er andre der ser på ens arbejde”, kom det fra Boullier, med hentydning til, at den japanske producent nægter at få hjælp fra eksterne eksperter.

”De har en meget striks kultur, hvor det kun er dem selv der får lov til at komme med forslag til udvikling”, tilføjede franskmanden.

”Til forskel fra almindelig bilproduktion, så har Formel 1 meget fokus på en kalender, hvor der er nogle datoer som man skal være klar til, og de kan ikke rykkes”, kom det fra Boullier.

Han mener at det netop er det, som Honda ikke har forstået.

I første omgang har McLaren og Honda fokus på, at få deres racer til at fuldføre en træning uden de store problemer, med et håb om, at de kan fuldføre løbet på søndag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« ”Jeg er ikke nummer to!” Mere frihed til race »