Video: Se den nye Williams

Williams overhalede alle de andre og blev det første team til at vise deres nye racer frem, en racer som I kan se både billeder og video af i denne artikel.

Billeder fra USA 2015 . Copyright Williams F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/2 2017 klokken 18:02

Da vi startede denne dag tydede alt på, at det skulle være Sauber, som blev det første team til at vise deres nye 2017 racer frem. Det schweiziske team havde planlagt at gøre det på mandag, via. internettet, mens de fleste andre teams gør det enten i midten af næste uge, eller i den sidste weekend i februar. Der var dog et team, som ikke havde offentliggjort en præsentations dato endnu og det team var Williams. Det var der så åbenbart en grund til, fordi i dag har det britiske team offentliggjort billeder af deres nye bil, hvilket betyder at de altså blev de første til at præsenterer en 2017 racer.

Williams FW40.
Copyright Williams F1


Bilen kommer til at have samme farver som vi har set i de sidste par sæsoner, nemlig de hvide blå og røde Martini farver. Bilens navn er FW40, hvilket betyder at det er Williams bil nummer 40, så det britiske team har altså 40 års jubilæum i år.

Williams FW40.
Copyright Williams F1


Nu har vi så fået set billeder af den nye Williams-racer, men der går lige noget tid før vi får den at se i virkeligheden. Sammen med billederne offentliggjorde det britiske team også den officielle præsentationsdato, hvilket vil være den 25 februar i Barcelona. Neden for kan I se en lille video, hvor teamet præsenterer bilen.



RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Flugten fra McLaren fortsætter Feltet bakker Boullier op »