Sæt kryds den 26. februar

Fordi på denne dag får man Kevin Magnussens og Romain Grosjeans nye Haas-racer at se.

Haas F1 . Copyright Haas F1

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 17/2 2017 klokken 08:02

2017 sæsonen kommer nærmere og nærmere, hvilket også betyder at vi kommer tættere på de tidspunkter, hvor de forskellige teams har tænkt sig at præsenterer deres nye biler. Det første team til at gøre det, af dem vi kender til ind til videre er Sauber, som i følge dem selv offentliggøre deres nye bil ved hjælp af en hjemmeside nu på mandag. De fleste teams præsenterer dog deres nye bil når der skal testes i Barcelona, hvilket også gør sig gældende for det seneste team til at offentliggøre datoen for præsentationen.

Haas øver pit stop.
Copyright Haas F1


I dag er det kommet frem, lige præcis på hvilken dato Hass F1 Team har tænkt sig at vise deres nye racer frem. Det har længe været kendt at det ville ske i Barcelona, men nu er det altså blevet fastsat til den 26. februar. Her vil man kunne se Kevin Magnussen og Romain Grosjean være med til at præsenterer deres nye Haas-racer, der lige som sidste år består af et chassis fra Dallara og en motor fra Ferrari.

Kevin Magnussen på sit første besøg hos Haas F1 på fabrikken i Banbury, Oxfordshire (UK)
Copyright Haas F1


Med hensyn til de resterende teams, så vides det endnu ikke, hvornår Williams har tænkt sig at vise deres bil frem. Det betyder at ind til videre ser rækkefølgen af præsentationerne sådan her ud. Sauber den 20. februar (nettet), Renault den 21. februar (London), Force India den 22. februar (Silverstone), Mercedes den 23. februar (Silverstone), Ferrari og McLaren den 24. februar (Fiorano og Woking) og sidst men ikke mindst Haas, Red Bull og Toro Rosso som alle viser deres nye bil frem i Barcelona den 26. februar.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams hyrer ny aerodynamiker Flugten fra McLaren fortsætter »