Derfor trækker Nasr aftale ud

Sauber har endnu ikke offentliggjort om de forlænger med Felipe Nasr eller ej, men nu har de offentliggjort grunden til, at en eventuel aftale trækker ud.

Felipe Nasr . Copyright Sauber Motorsport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/11 2016 klokken 08:11

Felipe Nasr og Marcus Ericsson har kørt for Sauber i de sidste to sæsoner, hvilket ikke er helt normalt når det kommer til det moderne Sauber-team, fordi det normalt har været en mellemstation. Hvorom alting er, så må Sauber være glade for i hvert fald den ene af de to kørere, fordi Marcus Ericsson får lov til at blive på holdet en sæson mere. Schweizerne ville dog også gerne beholde Felipe Nasr, men der er opstået nogle ting, som gør at det måske ikke er muligt for teamet, at beholde den 24-årige brasilianer.

Felipe Nasr.
Copyright Sauber Motorsport


I går var teamchef Monisha Kaltenborn ude at fortælle, at Felipe Nasr`s store personlige sponsor Banco do Brasil har trukket sig som sponsor for Sauber-køreren.

"Ja det er korrekt, det har banken også informeret os om. De har stoppet deres sponsoraftale fra 2017 og da vores sidste sæde fortsat er åbent, vil det måske komme til at få en betydning for vores valg," lyder det fra Kaltenborn.

Felipe Nasr og Marcus Ericsson.
Copyright Sauber Motorsport


Banco do Brasil har lagt penge i Felipe Nasr, siden han var meget ung, så det er en vigtig medspiller den 24-årige brasilianer netop har mistet. Den brasilianske bank har blandt andet også haft den betydning, at Saubers-racere har været gule og blå de seneste to sæsoner, fordi det er bankens farver. Nu er alt det så væk og dermed skal Sauber højst sandsynligt ud at finde en ny kører, som kan tage sædet ved siden af Marcus Ericsson. Den kører kunne måske være Pascal Wehrlein, fordi Mercedes skulle være meget interesseret i at få tyskeren til et lidt større team end Manor Racing.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: 2. frie træning Holdene enige om stående genstarter »