Sauber bekræfter Ericsson

Svenske Marcus Ericsson, er ikke overraskende, i dag blevet bekræftet som Saubers ene Formel 1 kører i 2017. Det andet sæde mangler fortsat et navn.

Marcus Ericsson . Copyright Allan Haslund

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/11 2016 klokken 11:11

Da Longbow Finance tidligere i år, valgte at købe en stor del af Sauber-holdet, var der ikke mange der var i tvivl om, at Marcus Ericsson også ville være en del af Saubers Formel 1 hold i 2017.

Longbow Finance har en stærk forbindelse til Ericsson, så da Sauber her til morgen, annoncerede at svenskeren har fået fornyet sin kontrakt med holdet, kom det ikke som en overraskelse.

Hvem der får det andet sæde, er der fortsat ikke noget nyt om, men Sauber har meldt ud, at man vil have en beslutning på plads inden det sidste løb.

På søndag afvikles årets sidste løb i Abu Dhabi, hvilket formodentlig betyder at de vil præsentere deres endelige kører line-up fredag eller lørdag.

Ud over Ericssons nuværende holdkammerat Felipe Nasr er der flere der peger på den tidligere Haas-kører, Esteban Gutierrez, der mistede sit sæde til Kevin Magnussen, som en varm kandidat.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Og verdensmesteren 2016 er…! Klumme: Historisk første år for Haas F1 »