Ricciardo: Det får os til at se skidt ud

De store afkørselsarealer blev brugt uheldigt i sidste weekend, da et par kørere brugte dem til overhalinger. Nu er Daniel Ricciardo så ude at sige, at det får ham og kollegaerne til at se dumme ud.

Daniel Ricciardo. . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 28/10 2016 klokken 11:10

I sidste weekend var der et par uheldige episoder, hvor Kevin Magnussen og Fernando Alonso, bl.a. var langt uden for banen, da de fuldførte en overhaling. Det der med, at nogen drager fordel af at køre uden for banen, er noget som man ser mere og mere i Formel 1. Det er til stor frustration for fansene, fordi man tit ser nogen kørere bliver straffet for det, mens andre slipper og det er svært at gennemskue, hvorfor der bliver gjort forskel på tingene. Formel 1-fans verden over er dog ikke de eneste som er utilfreds med de store afkørselsarealer og måden de bliver brugt på.

Daniel Ricciardo.
Copyright Red Bull Contentpool


Daniel Ricciardo er nemlig heller ikke tilfreds med de store arealer, fordi de får kørerne til at se dårlige ud.

"Jeg er faktisk stor fan af vægge og det faktum at det er en permanent ting, som ikke flytter sig. Tag nu eksempelvis et løb som det vi kørte i Monaco i år, hvor Lewis Hamilton kørte gennem chikanen, da han forsvarede sig overfor mig. Havde der været en væg der, så havde det været slut for hans løb og jeg havde vundet. De åbne arealer gør at vi ikke skal køre så perfekt, så det får os faktisk til at se mindre gode ud, hvis man kan sige det sådan," lyder det fra Daniel Ricciardo.

Daniel Ricciardo.
Copyright Red Bull Contentpool


Der kan være både positive og negative ting, ved både de store afkørselsarealer og væggene, men Ricciardos pointe er god nok. Afkørselsarealerne giver igen konsekvens, så man kan udnytte dem, lige så tosset man vil uden at blive rigtig straffet. Stod der en væg eller lå der en kæmpe sandkasse ville man være ude af løbet, hvis man kørte af banen og den tanke er egentlig god. Man skal ikke slå nogen ihjel, men man skal heller ikke være med i løbet længere, hvis man køre af banen.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« COTA vil have GP flyttet Max vil til at holde mund »