McLaren afviser Apple-rygter

I går forlød det, at teknologigiganten Apple er i dialog med McLaren om et helt eller delvist opkøb. Det afvises nu af McLaren.

Fernando Alonso . Copyright McLaren Media

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/9 2016 klokken 10:09

I går skrev den velansete, internationale finansavis Financial Times, og senere også The New York Times, at teknologigiganten Apple er i dialog med McLaren om helt eller delvist opkøb af den engelske luksusbilproducent. Dette afvises nu af McLaren.

Ifølge internetmediet The Verge siger en talsmand for McLaren: ”Vi kan bekræfte, at McLaren ikke er i drøftelser med Apple hvad angår potentielle, fremtidige investeringer.”

Man fristes så til at spørge: "Hvad er de så i drøftelser omkring?"

Det er dog hævet over enhver tvivl, at Apple har et godt øje til motoriserede køretøjer. Således er smartphone-producenten i dialog med Lit Motors om et muligt opkøb. Lit Motors producerer selvbalancerende, elektriske motorcyker, og adskillige tidligere Lit-ingeniører arbejder allerede hos Apple.

McLarens CEO, Ron Dennis
Copyright Allan Haslund


Imens beskæftiger de sociale medier en del med konsekvenserne af et eventuelt samarbejde mellem McLaren og Apple, hvilket der er kommet en del sjove kommentarer ud af.

Bl.a. bekymrer det en Twitter-bruger, at McLaren i fremtiden åbenbart leveres uden stik til hendes hovedtelefoner. En anden foreslår reklameslogannet ”Buy McLaren and get FREE pair of Beats headphones!”. ‏@cinspain11 ser en helt ny luksusbil for sig: ”McLaren with no exhausts coming!” mens brugeren Williams Gates er nervøs for, om McLaren så nogensinde bliver ordentligt opdateret.

Robertosh ser frem til at købe en McLaren Mini og Adithya007 forstår pludselig sammenhængen mellem Mc og Mac, mens Mr Mazda skriver: "I want my McLaren to still have Windows!" En anden glæder sig over at McLaren afviser rygterne og skriver: "Thats good because I don’t want the fuel filler cap to be replaced by the lightning connector.

Og sådan kunne man blive ved.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Apple ved at købe McLaren? Pirellis ønske ikke opfyldt »