Vildt rygte: Her er straffen fra Mercedes

Mercedes er ikke tilfredse med den måde Nico Rosberg og Lewis Hamilton, derfor overvejer tyskerne eftersigende en meget hård straf.

Lewis Hamilton køre Nico Rosberg af banen . Copyright Mercedes AMG

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 5/7 2016 klokken 15:07

Det er vel ikke gået manges næser forbi, at der endnu en gang var sammenstød mellem Lewis Hamilton og Nico Rosberg under det østrigske grand prix. Det var anden gang i denne sæson at der for alvor var et sammenstød mellem dem, første gang var i Spanien, men det var også tæt på i Canada. Det gider Mercedes ikke finde sig i mere og flere britiske medier melder om at sølvpilene overvejer en seriøs straf til de to herre, så de kan lære at opfører ordentligt.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton i gruset
Copyright Mercedes AMG GP


Både The Daily Telegraph, Sky Sports og The Times melder nemlig at Mercedes skulle være klar til at suspendere de to kørere i et eller flere løb, hvis de kører ind i hinanden igen. Samme medier melder dog også, at det kan være Mercedes vælger at klare situationen ved blot at begynde at give dem bøder, hvis de laver ballade igen.

Lewis Hamilton og Nico Rosberg
Copyright Mercedes AMG GP


Dette er dog kun rygter og nogle vilde nogen af slagsen, men det tænkte man jo også da rygterne om byttet af Daniil Kvyat og Max Verstappen kom frem. Hvorom alting er, så er der meldinger om at Mercedes holder møde i denne uge, for at finde ud af, hvordan man løser denne situation. Det mest sandsynlige er at de indføre teamordre, selvom den ide er Lewis Hamilton ikke med på, det har han tidligere været ude at sige.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Silly season Renault Han lyver og ødelagde sit værelse »