Silly season Renault

Nogle vil påstå, at silly season er noget der kører hele året. Vi holder dog fast i, at Silly season er noget der begynder i sommerferien, inden alle kørerne har deres kontrakter på plads. Her er et første lille overblik.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/7 2016 klokken 13:07

Lad os starte i vores egen lille andedam med Kevin Magnussen.
Der er ikke så meget silly over dette, da alt tyder på, at han får mindst endnu en sæson for Renault. Så det er ikke så meget Kevin det drejer sig om, som hans holdkammerart.

Kmag skilt
Copyright Renault Sport


Palmer har langt fra indfriet Renaults forventninger. Faktisk havde de ikke så mange til ham, da han blot var en kører der fulgte med i pakken, da de købte holdet af Lotus, der havde indgået en kontrakt med ham, i jagten på penge.

Jolyon Palmer
Copyright Renault Sport


Palmer er dog gået fra at være meget tæt på fyrrering i sæsonen, til at få lov til at holde sædet sæsonen ud. Men så er det også slut.

Flere kørere er sat i forbindelse med Renault sædet, der ventes at blive yderst attraktivt i 2017. Carlos Seinz Junior er et af de navne, der bliver ved med at dukke op.
Seinz har allerede en kontrakt på plads med Toro Rosso, men det er absolut ikke umuligt, at han bliver købt fri af den.
Seniz bruger ofte Alonso, der selv har en rigtig god fortid hos Renault, til sparing. Alonso skulle angiveligt have rådet ham til at gå efter det franske sæde, da han mente det ville være det helt rigtige træk for den hurtige landsmand.

Det er dog ikke kun Seinz der er sat i forbindelse med Renault sædet, også Kevins tidligere holdkammerart Jenson Button, der forventes at være ude af McLaren efter denne sæson, er rygtet til sædet i den gule racer. Dog er der mindst lige så meget, der peger den flinke brite ud af Formel 1 og over til TopGear, der lige nu mangler en hovedvært efter Chris Ewans er blevet fyret efter en enkelt sæson.

God stemning
Copyright Race of Champions


Nu hvor vi er i McLaren lejeren, så har der også været rygter fremme om, at Alonso gerne ville tilbage til det hold, som han vandt sine to verdensmesterskaber med. Disse rygter er dog forstummet lidt, efter det er lykkes for McLaren at få lidt mere liv i deres racer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Far er ikke skuffet, han er rigtig sur Vildt rygte: Her er straffen fra Mercedes »