• Forside

Giancarlo Fisichella vil på podiet

Renaultpiloten Giancarlo Fisichella havde ikke noget godt løb på Hungaroring for tre uger siden. Italieneren som egentlig er glad for regnvejrsløb måtte skuffende udgå efter 51 runder.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 23/8 2006 klokken 16:08

Nu har han hygget sig, slappet af sammen med familien og laddet op til weekendens løb i Tyrkiet.

Han siger at banen i Tyrkiet er en af dem han bedst kan lide

"For at være ærlig så kan jeg vældigt godt lide den, Jeg følte mig sidste år med det samme komfortabel. Jeg startede fra første række og bilen fugerede godt, og jeg er sikker på at vi gør det godt i Tyrkiet i år"

Fisichella siger han er kommet sig over skuffelsen i Ungarn og nu er han fokuseret på at komme på podiet.

"Jeg er meget motiveret til at gøre en god indsats for holdet. Renault ønsker at tage initiativet tilbage i kampen om verdensmesterskabet. Jeg tror vi har en pakke som gør at vi kan klare det, vi er aggressive og har et realistisk håb om at slutte på podiet"


Giancarlo Fisichella, Renault R25, Tyrkiet 2005



Optakt
Vil du vide mere om Istanbil Speed Park så tag et kig på vores omfattende optakt, der går i dybden med den aktuelle situation, teknik, banen og dens historie.

TV-tider:
Du kan tjekke TV tiderne i vores. sædvanlige oversigt, der denne gang er lidt usædvanlige.

SMS
Har du ikke mulighed for at se kvalifikationen eller løbet, kan du få tilsendt de første ti placerede via vores SMS -service. Vi er de eneste i Danmark der tilbyder SMS med kvalifikationens- og løbsresultatet. Tjek derfor hvordan du tilmelder dig.