• Forside

Rosberg håber lykken vil vende

Williamspiloten Nico Rosberg, som sidste weekend viste sig ved et show i Rotterdam, håber at sommerferien bliver en anledning til at vende lykken.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 23/8 2006 klokken 10:08

"Jeg håper ting vil snu seg for teamet, fordi held har ikke vært vår greie i det siste. Bilen har vist gode fremskritt i de siste løb, særligt på Magny-Cours, og på Hockenheim tog vi nongle skridt fremad. Folkene på fabrikken arbejder knaldhårdt."
Han tilføjer at han har haft en god ferie og at han glæder sig til Grand Prixet i Tyrkiet der køres på Istanbul Speed Park:
”Det er en fantastisk bane. Jeg gjorde det ok sidste år i GP2. Min bil gik i stykker mens jeg førte det første løb, men jeg kørte mig frem fra sidste til tredjepladsenen i det andet løb. Alt i alt håber jeg vi får en god weekend, fordi alle på holdet fortjener det.


Nico Rosberg



Optakt
Vil du vide mere om Istanbil Speed Park så tag et kig på vores omfattende optakt, der går i dybden med den aktuelle situation, teknik, banen og dens historie.

TV-tider:
Du kan tjekke TV tiderne i vores. sædvanlige oversigt, der denne gang er lidt usædvanlige.

SMS
Har du ikke mulighed for at se kvalifikationen eller løbet, kan du få tilsendt de første ti placerede via vores SMS -service. Vi er de eneste i Danmark der tilbyder SMS med kvalifikationens- og løbsresultatet. Tjek derfor hvordan du tilmelder dig.